Nieuws

Pro Tools Studio en Flex

  Monday 16 May 2022, 14:55

Avid heeft zijn Pro Tools-softwareversies hernoemd. Pro Tools-software is nu beschikbaar in drie nieuwe versies: Pro Tools Artist (niet via ons verkrijgbaar) voor beginnende muziekmakers, Pro Tools Studio voor professionele muziekmakers/producers en de Pro Tools Flex-abonnementsbundel voor audiopost en muziekstudio's. Deze nieuwe versie is alleen beschikbaar als abonnement, dus geen eeuwigdurende  (perpetual) licenties meer. Bestaande perpetual licenties kunnen nog steeds worden verlengd en blijven eeuwigdurend. Pro Tools Standaard licenties gaan automatisch over in Pro Tools Studio licenties. Pro Tools Ultimate-licenties worden automatisch omgezet in Pro Tools Flex-versies.

Pro Tools-studio Voor serieuze muziekartiesten en indie producers en technici

Pro Tools Studio is de kern van een compleet muziekproductiesysteem en biedt het creatieve canvas om grotere muziekstukken te produceren. Het biedt geavanceerde functies die professionals nodig hebben om projecten verder te brengen, waaronder het dubbele aantal audiotracks van de vorige Pro Tools-software, plus surround- en immersive audiomixmogelijkheden. Breng ideeën tot leven met krachtige realtime MIDI-tools en een enorme verzameling instrumenten, effecten en geluiden. Leg uitvoeringen vast in ongerepte 32-bits audio voor opnamen met een hoog dynamisch bereik. En mix stereo- en ruimtelijke audioprojecten met volledig geautomatiseerd gemak.

Pro Tools Flex Voor audiopostfaciliteiten en muziekstudio's

Neem het op tegen de grootste, meest complexe producties met dit topaanbod voor audiopost- en muziekprofessionals die het volledige aantal tracks en I/O nodig hebben, Pro Tools | HDX-workflows, gegarandeerde prestaties en geavanceerde functies die Pro Tools te bieden heeft. Pro Tools Flex is een krachtige nieuwe abonnementsbundel die Pro Tools Ultimate bevat, plus een enorme verzameling instrumenten, effecten en geluiden om je creatieve mogelijkheden te maximaliseren. Creëer en mix met gemak de grootste, meest complexe producties, waaronder Dolby Atmos en Ambisonics, en krijg toegang tot meer dan 1600 macro's die uw workflow drastisch versnellen, zodat u uitzonderlijk werk kunt leveren met de grootst mogelijke efficiëntie.